Hoppa till innehåll

Färggrossen AB söker Säljare

Välkommen till Färggrossen AB - det trevliga och entusiasmerande företaget där du vill vara en del av vårt framgångsrika team. Vi är ett småländskt företag med stora ambitioner och en passion för att leverera kvalitetsprodukter och enastående service till våra kunder.


Vi är ett tight team av cirka 15 personer, där varje individ spelar en viktig roll i vår gemensamma framgång. Bland oss finns två dedikerade säljare som brinner för att bygga starka relationer med både stora och små företag. Hos oss är alla kunder lika viktiga, och vi lägger stor vikt vid att ge varje kund den uppmärksamhet och support de förtjänar.


Med vårt logistiskt väl fungerande nav i Nybro har vi ett strategiskt placerat lager som säkerställer snabb och effektiv hantering av våra produkter. Här har vi också våra moderna produktionslokaler för tillverkning av tapeter. Vår hypermoderna produktionsanläggning är utrustad med den senaste tekniken för att garantera att vi levererar tapeter av högsta kvalitet till våra kunder.


Vi är stolta över våra anpassade och välutrustade lokaler som matchar våra behov perfekt. Våra rymliga kontorslokaler, konferensrum och övriga faciliteter skapar en trivsam och inspirerande arbetsmiljö där vi kan samarbeta och driva företaget framåt.


Hos Färggrossen AB värdesätter vi våra medarbetare och sätter deras trivsel och utveckling högt på agendan. Vi erbjuder en positiv arbetskultur där teamanda, ömsesidig respekt och arbetsglädje står i centrum. Vi strävar efter att skapa en balans mellan arbete och fritid för våra anställda, och vi investerar i deras professionella utveckling och karriärmöjligheter.


Om du vill vara en del av vårt entusiastiska team på Färggrossen AB, där vi sätter kunden i fokus och strävar efter att vara ledande inom branschen, ser vi fram emot att höra från dig. Tillsammans kan vi göra fantastiska saker och skapa framgång både för våra kunder och för dig som anställd.


Ansök redan idag och bli en del av Färggrossen AB, där varje dag är fylld av spännande utmaningar och möjligheter att växa både professionellt och personligt. Välkommen till vårt trevliga och entusiasmerande företag!


Jobbannons: Säljare – Driven, affärsinriktad och självgående


Vi söker en motiverad och självgående säljare med en stark affärsinriktning och förmågan att skapa framgångsrika affärsrelationer. Som en del av vårt team kommer du att ansvara för att hantera både stora kedjors inköp och de mindre kundernas behov, med fokus på att leverera enastående service och skapa långsiktiga affärsrelationer.


Arbetsbeskrivning:


Ansvara för försäljningen av våra produkter och lösningar till både stora kedjor och mindre kunder, inklusive hantverkare och enskilda butiker.


Bygga starka och långsiktiga affärsrelationer genom att förstå kundens behov och erbjuda visioner och lösningar som skapar värde och långsiktiga affärsrelationer.


Hantera inköpsprocesser hos stora kedjor och vara bekant med deras krav och förväntningar.


Aktivt bearbeta och utveckla mindre kunder och hantverkare för att öka försäljningen och maximera tillväxtpotentialen.


Använda din säljkompetens för att sälja både produkter och visioner/lösningar till kunderna.


Säkerställa noggrann dokumentation och rapportering av försäljningsaktiviteter i Excel och ha kunskaper i MS Navision eller BC.


Kvalifikationer:


Dokumenterad framgång inom försäljning till både stora kedjor och mindre kunder.


Kunskaper om hur stora kedjors inköp fungerar och förmåga att hantera deras krav och förväntningar.


Erfarenhet av att skapa långsiktiga och hållbara affärsrelationer.


Förmåga att sälja både produkter och visioner/lösningar för att möta kundernas behov.


Goda kunskaper i Excel för att hantera dokumentation och rapportering.


Erfarenhet av MS Navision eller BC är meriterande.


B-körkort är ett krav.


Personliga egenskaper:


Driven och självgående med förmågan att arbeta både självständigt och i team.


En passion för att leverera enastående kundservice och upprätthålla starka affärsrelationer.


Flexibilitet och anpassningsförmåga för att hantera olika kundsegment och deras specifika behov.


Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.


Du är en entreprenör medstark affärsinriktning.


Analytiskt tänkande och förmåga att identifiera affärsmöjligheter.


Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång. Om du är en driven, affärsinriktad och självgående säljare med förmågan att hantera både stora kedjor och mindre kunders behov, ser vi fram emot din ansökan.


Vänligen skicka ditt CV och personligt brev till mikael@farggrossen.nu. Märk din ansökan "Säljare - Driven och affärsinriktad". Sista ansökningsdag är 2023-09-15.


Observera att endast kvalificerade kandidater kommer att kontaktas för en intervju. Tack för ditt intresse och vi ser fram emot att höra från dig!